За нас

Шен Трико ООД е основана през 2001 година от Шенер Сабри. От момента на създаването си фирмата белeжи постоянно нарастващ опит, а качеството на продуктите и услугите, които предлага я превръщат в предпочитана марка. Нашата основна дейност е насочена изцяло в областта на предлагането на пълна гама продукти от текстил за дома, за индустриални нужди, хотели и ресторанти, както и продажби на едро на тъкани в страната и чужбина.

Приоритет на фирмената политика е работата с висококачествени български и вносни платове и материали с различен състав, богата цветова гама и многообразие от артикули. Използва висока техника и технология на всяка стъпка в производственото и търговско развитие.

Основното производство на фирмата включва: полиестерна вата, силиконова вата, силиконов пух и силиконови топчета; спални комплекти, покривала, кувертюри, олекотени завивки, юргани, одеяла и други. Търгува с хавлиени кърпи и халати, покривки за маси, роселин, ципове, платове и други.

Шен Трико ООД е одобрена и сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2008 със сертификат номер: BG12/74380

Добрият начин на живот се постига с правилните избори. А ние предлагаме стил и уют с качество за Вас и Вашето семейство.

Визия

Инвеститорска и иновативна индентичност, непрекъснат прогрес на фирмата и стратегията й да представя на високо ниво своето вътрешно и международно клиентско портфолио, с цел да задоволи нуждите на клиента; качеството и опита се комбинират за по-добро предоставяне на услуги.

Нашата мисия

Мисията ни е базирана на принципа „Извършете най-добрата работа, на която сте способни, комбинирайте качеството с най-доброто обслужване, увеличете удовлетвореността на клиента“.

Политика на качеството

Нашата политика е следната:

  • Удовлетвореност на клиента, свързана с нуждата от най-доброто качество и обслужване, предоставени по безпроблемен начин.
  • Отговорност към нашите служители, качеството, удовлетвореността на клиента, работата в екип и бизнес етикета.
  • Политиката на компанията се обновява и ако е необходимо се променя.
  • Увереност при задоволяването на изискванията и нуждите на клиента.

Нашите марки